Așa arată interiorul viitorului Land Rover Defender – Prima imagine

Land Rover Defender interior 2

Land Rover Defender se apropie de momentul prezentării oficiale, care va avea loc spre sfârșitul acestui an. După fotografiile cu mașina camuflată, a ajuns pe internet și prima imagine cu interiorul.

Aflat în producție de aproape șapte decenii, dar luând o pauză din 2016, Land Rover Defender se pregătește să primească o nouă generație. Stratul gros de camuflaj, purtat de mașină pe durata testelor, permite identificarea siluetei robuste cu linii drepte, dar acum avem și primele informații referitoare la cabina offroader-ului.

Land Rover Defender interior

Se vor regăsi la bordul viitorului Land Rover Defender un instrumentar de bord complet digital, un selector de trepte nou, amplasat în consola centrală, dar un nou ecran multimedia. Fotografia care a ajuns pe internet arată volanul multifuncțional cu patru spițe și formă tipică brand-ului, care poartă logo-ul modelului.

Mașina,pe care am văzut-o și într-o imagine teaser făcută publică de companie, va integra sisteme de asistență noi dezvoltate de companie, care o vor face mai sigură și mai capabilă. SUV-ul britanic va fi disponibil în două versiuni de caroserie, cu ampatament scurt și cu ampatament lung.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top