Viitorul Land Rover Defender – primul teaser. Cadou pentru fani?

Land Rover Defender

Viitorul Land Rover Defender este pe drum. Off-roader-ul de legendă ar putea vedea lumina zilei chiar în vacanța de iarnă. Constructorul britanic a făcut deja public primul teaser.

Imaginea teaser arată vehiculul deplasându-se în marșarier, pe o platformă, ieșind dintr-o remorcă. Mașina este acoperită în întregime de camuflaj, dar îi putem ghici, fără eforturi, proporțiile cubice. Fotografia este însoțită de mesajul “Nu desfaceți până în 2019”, făcând aluzie la faptul că noul Defender va veni ca un cadou pentru fanii modelului.

Land Rover promite dezvăluirea mai multor informații, dar nu și a mașinii, pe 27 decembrie.

Defender a fost surprins luna aceasta în timpul testelor pe drumurile publice din Marea Britanie, purtând inscripția îndrăzneață “4x4xFar”, un indiciu că acesta își va păstra abilitățile de off-roader.

Sub capota legendarului Defender, disponibil cu ampatament scurt și lung, s-ar putea regăsi exclusiv un propulsor de 2.0 litri turbodiesel, constructorul renunțând la ideea unei unități V8. Își va face însă, apariția în gamă, la o dată ulterioară lansării, și o versiune cu sistem de propulsie hibrid. Defender va face un pas în față și la capitolul “tehnologie”, pentru că acesta va prelua sisteme de asistență și siguranță din gama Range Rover.

Viitorul Land Rover Defender ar trebui să ajungă în showroom-uri în cea de-a doua parte a anului viitor.

Adaugati comentariu