Ce înseamnă denumirile modelelor Tesla împreună?

TESLA S3XY

Elon Musk a avut asta în minte de la bun început. Denumirile a patru dintre modelele din gama Tesla, puse laolaltă, ar fi câte o literă a cuvântului SEXY, a descoperit presa americană.

Model S, Model 3, Model X și Model Y sunt… S3XY. “3” este doar un alt mod de a scrie litera E în mediul online. O fotografie făcută publică de Tesla arată că familia S3XY este acum completă.

Tesla Model Y

Ea e femeia care a încercat să pună benzină într-o Tesla

Cele patru seamănă izbitor, atât de mult încât Model 3 și Model Y sunt aproape imposibil de deosebit. Garda la sol și înălțimea sunt singurele diferențe majore dintre cele două, care împart aceeași platformă și mare parte dintre componente.

Tesla a demarat lansarea actualei game cu limuzina Model S, care s-a bucurat de o popularitate specială. I-a urmat SUV-ul Model X, cel mai spațios dintre modelele oferite de constructorul din Silicon Valley, la ora actuală, cu portiere care se dechid în sus ca – spun cei de la Tesla – aripile de șoim.

Tesla Model X

Tesla Model S intră sub o mașină de pompieri. Era pe Autopilot!

În 2016, a fost prezentat un prototip pentru ceea ce avea să fie Model 3. Inițial, Tesla plănuia să denumească mașina […] Citește continuarea pe www.missauto.ro.

Adaugati comentariu