Ce pedeapsă a primit Gabi Tamaș pentru că a condus băut cu viteză excesivă?

Gabi Tamaș

Gabriel Tamaș și-a aflat pedeapsa după ce a condus băut cu peste 200 km/h pe autostradă în Israel. Reținut pentru 24 de ore, internaționalul român a fost audiat astăzi de un judecător. Aproape două ore au durat audierile, un timp record, spun israelienii, pentru un astfel de caz.

Instanța l-a condamnat pe Gabi Tamaș la arest la domiciliu. Poliția a făcut însă apel, iar recursul se va judeca în regim de urgență. Astfel, este posibil ca până la sfârșitul zilei de astăzi, decizia privind pedeapsa românului să se modifice.

Autoritățile i-au confiscat mașina lui Tamaș, un Mercedes-Benz Clasa E, și i-a suspendat permisul pentru 30 de zile.

Gabi Tamaș a fost tras pe dreapta de o patrulă de poliție care l-a urmărit pe o autostradă din nordul Israelului, în timp ce fotbalistul român gonea cu 205 km/h, într-o zonă în care limita de viteză este de 90 km/h. Aceștia au simțit că Tamaș miroase a alcool, iar testul cu etilotestul a arătat că acesta avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita admisă: 0,77 mg de alcool pur în aerul expirat și l-au dus la secție, unde a fost reținut timp de 24 de ore.

Incidentul ar putea avea consecințe dramatice și în ceea ce privește contractul fostului dinamovist cu Hapoel Haifa. Aflând de viața extrasportivă a fotbalistului, patronul clublui l-a pus să semneze un act adițional care cuprinde o clauză anti-alcool, la sosirea la clubul din Israel.

Sursă foto: sport1.maariv.co.il

Adaugati comentariu