Ce rapid! Noul Porsche Macan facelift a intrat deja în producția de serie

Noul Porsche Macan

Se mișcă repede cei de la Porsche! Noul Porsche Macan facelift a intrat deja în producția de serie, la numai o lună de la prezentarea sa la Shanghai, luna trecută. Macan cel nou va fi construit la uzina din Leipzig, Germania.

Nu mai puțin de 420 de unități pe zi vor construi nemții până la înceăutul lui septembrie, ajungând astfel la cifra de producție a vehicului Macan în doar câteva zile, deși compania a fost nevoită să opereze modificări serioase în procesul de producție.

Noul Porsche Macan

Porsche Macan facelift vine fără diesel și cu peste 250 de cai putere

Porsche trebuie să se grăbească. Cererea mare din China îi ține pe nemți în joc de glezne. Peste 100.000 de unități Macan dintre toate cele 350.000 produse din momentul lansării modelului, în 2014, au luat drumul statului asiatic. Nici nu este de mirare că primul model produs la uzina din Leipzig va lua tot drumul Chinei. Un client de acolo a comandat mașina într-o culoare îndrăzneață, Mamba Green Metallic.

Noul Porsche Macan facelift a primit o schimbare subtilă de look. Cea mai evidentă vizează partea posterioară, acolo unde o bandă lumnioasă LED unește cele două stopuri. Farurile LED sunt acum oferite standard. Porsche trece în contul SUV-ului său mai mult confort și o dinamică superioară.

Noul Porsche Macan

Mașina primește și noul sistem multimedia Porsche Communication Management (PCM), redat pe un ecran tactil de 10,9 inci. Acesta poate fi controlat acum și vocal. Un volan GT cu buton Sport Response, un parbriz încălzit, asistență la rularea în blocaje rutiere și ventilații repoziționate se regăsesc, de asemenea, la bord.

Modelul entry-level va fi propulsat de același motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri și aproximativ 250 de cai putere. Constructorul german va renunța însă, la unitatea V6 de 3.6 litri, în favoarea uneia actualizate. Macan S va fi pus în mișcare de propulsorul V6 de 3.0 litri cu un singur turbo, capabil să dezvolte 354 de cai putere (14 în plus față de versiunea anterioară). Macan Turbo vine cu motorul V6 biturbo de 2.9 litri și 440 de cai putere (40 în plus). Cel puțin pentru moment, constructorul nu are în plan un motor diesel.

 

Adaugati comentariu