Ce reduceri primești dacă lucrezi la Dacia

Uzina Dacia 2 criza Renault mașini

Angajații Dacia sunt privilegiați. Primesc reduceri la toată gama Grupului Dacia-Renault-Nissan, atât pentru achiziționare, cât și pentru lucrări n cadrul service-ului auto.

Fanii Dacia se grăbesc să depună CV-uri. Cine lucrează în companie primește o reducere de 9% la achiziționarea unui automobil marca Dacia sau Renault, conform unor informații vehiculate în presa locală din Argeș.

Cine ajunge cu mașina la service pentru revizie sau reparație, beneficiază de alte reduceri consistente. Manopera costă cu 8% mai puțin, iar piesele de schimb din gama Renault/Nissan sunt oferite cu o reducere de 10% din prețul de listă.

Dacia Programul Rabla 2019

Totuși sunt șanse mici ca un posesor de mașină construită la Mioveni să facă drumuri la service pentru altceva decât revizii sau inspecții tehnică periodică în primii ani de la achiziție. Modelele Dacia au fost desemnate mai fiabile ca modelele construite de producători auto premium cum ar fi Mercedes-Benz, BMW și Audi.

Un defect de fabricație semnalat la începutul acestui an în Spania, i-a speriat pe posesorii de modele Duster, Logan MCV și Sandero. Dar Dacia Spania va rezolva fără costuri pentru proprietary defecțiunea apărută la mașinile fabricate în perioada 11 iunie – 14 iunie 2018.

test comparativ Dacia Duster TCe150, Nissan Qashqai 1.3 DIG-T160, Renault Kadjar TCe160
Foto: Bogdan PARASCHIV

Automobilele din grupul Dacia-Renault-Nissan vin cu o garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri, dar aceasta se poate extinde contra cost până la 5 ani, prin programul Extenso.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top