Ce super mașini conduc starurile din lumea poker-ului?

mașini

Ce super mașini conduc starurile din lumea poker-ului?

Deși nu a dus nicicând lipsă de fani, jocul de poker a devenit un adevărat fenomen pe plan internațional la începutul acestui secol, odată cu apariția operatorilor online. Popularitatea poker-ului a fost alimentată din plin de poveștile de succes ale celor mai celebri jucători din lume. Vorbim aici de staruri cu averi de zeci de milioane de dolari acumulate din poker, precum Daniel Negreanu, Phil Ivey, Gus Hansen, Sam Trickett și mulți alții. Și fiindcă ne aflăm pe un site dedicat automobilelor, haideți să aflăm ce mașini conduc cei mai cunoscuți jucători de poker în viața de zi cu zi, potrivit luxurylifestylemag.co.uk.

Te-ar putea interesa si

Supertest comparativ: Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, VW Polo

Daniel Negreanu (45 ani). Cu o avere de aproximativ 40 milioane de dolari acumulată din poker, canadianul cu origini române Daniel Negreanu „Kid Poker” este pasionat de tehnologie și, în același timp, atent la mediul înconjurător, astfel că a optat pentru o Tesla Model S cu o valoare de 71.000 $. Automobilul de lux lansat de Tesla Motors în serie începând cu anul 2012 are o autonomie de aproximativ 600 km, tracțiune integrală, accelerează de la 0 la 100 km în 5,6 sau 6,2 secunde, în funcție de acumulator, dar o poate face și în doar 2,7 secunde dacă vorbim de varianta P100D.

Daniel Negreanu este singurul jucător de poker din lume care a fost ales de două ori WSOP Player of the Year (în 2004 și 2013), iar acest lucru se datorează nu doar celor 6 brățări, ci întreg parcursul pe care canadianul l-a înregistrat de-a lungul timpului la această cea mai celebră serie de turnee din lume. La WSOP 2020 vor ajunge și 12 români care s-au calificat sau urmează să o facă, grație super campaniei Road to Vegas organizată de 888 Poker, sponsor al celebrei serii de turnee din Las Vegas. Printre cei deja calificați se numără și celebrul Flick Domnul Rimă.

Ce super mașini conduce Phil Ivey?

Phil Ivey (43 ani). Americanul cu 10 brățări World Series of Poker a acumulat o avere de aproximativ 26 de milioane de dolari din poker, fiind considerat inclus în 2017 în Poker Hall of Fame. Acesta a optat pentru o mașină mult mai scumpă, un Mercedes-Benz unic care l-a costat nu mai puțin de 1.6 milioane de dolari. Evident, Mercedes Benz SLR McLaren nu este un model produs în serie, fiind produse doar 65 astfel de automobile în întreaga lume.

Sam Trickett (33 ani). 339.000 $ din cei peste 20 de milioane $ adunați din poker se pare că ar fi plătit britanicul Sam Trickett pentru un Ferarri Spider model F458, însă în 2015 acesta l-a avariat destul de serios. Motorul V8 de pe acest model a câștigat premiul International Engine of the Year 2012. Viteza maximă dezvoltată – 320 km/h, accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 3.4 secunde.

Michael Mizrachi (39 ani). Cu aproximativ 17 milioane $ acumulați din poker, 5 brățări WSOP și multe prezențe la mesele finale ale celor mai tari turnee, Mizrachi a optat pentru un BMW Alpina B7, în valoare de 120.000 $.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top