Cel mai frumos Ford Fiesta!

Cel mai frumos Ford Fiesta autoexpert.ro

Se spune că frumusețea e în ochii privitorului. Ei bine, un proprietar de hatch mic a considerat că se poate și mai mic, așa că s-a pus pe treabă. I-a ieșit această bijuterie! Cel mai frumos Ford Fiesta!

Esențele puternice se țin în mini-stricluțe. A, și au formă de pantof. Cel puțin în cazul lui Ford Fiesta. Această minunăție a pierdut aproape întreaga zonă din spatele ușilor, dar a câștigat frumusețe. Fru-mu-se-țe! Și acum e mai ușor de întreținut. Mai puține panouri pot rugini, geamurile pe spate nu se mai strică, bancheta nu mai scârțâie… Practic, mai puțină mașină, mai puține probleme.

Cel mai frumos Ford Fiesta autoexpert.ro

Nu știu dacă se mai deschide hayonul, ca să fac comentarii asupra presupusului portbagaj rămas. Sau despre poziționarea rezervorului de benzină după ”tuning”. Știu doar că proprietarul este un tip inteligent, care a dat o palmă pe obrazul tuturor americanilor. Aceștia nu au cumpărat Fiesta, pe motiv că e prea mic, forțând marca Ford să-l scoată din oferta pentru SUA. Bine, în curând nu se va mai produce deloc… După aproape jumătate de veac de prezență în gamă, Fiesta moare, eliberând resurse pentru modelele electrice.

Cel mai frumos Ford Fiesta autoexpert.ro

Cel mai frumos Ford Fiesta – impecabil și la volan (nooot!)

Îmi imaginez că experiența la volanul acestei bijuterii nu se ridică la nivelul aspectului. Ampatamentul scurtat înseamnă stabilitate redusă în linie dreaptă, un comportament mai puțin docil pe viraje și o țopăială continuă în oraș. Pe de altă parte, poți întinde mâna ca să ștergi aburul de pe lunetă. Iar asta echilibrează situația.

Cel mai frumos Ford Fiesta autoexpert.ro

Citește pe autoexpert.roCel mai puternic Sandero produs vreodată! 💡

În zona din spate, hayonul nu se mai integrează bine în peisaj. Fiesta plonja ușor spre spate, iar acum, zona fiind înlăturată, secțiunea transversală a rămas mai mare. Așa că, deasupra hayonului, s-a format o fantă, astupată de ”designer” cu o bucată de plastic. O combinație agresivă de eleron și difuzor, pe măsura carismei noii variante.

Cel mai frumos Ford Fiesta. O declarație de stil scăpată pe șosea, greu de egalat de alte exemplare!

sursa foto: u/NationYell/Reddit

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top