Noul Sandero RS – Cum arată cel mai puternic Sandero construit vreodată?

Renault Sandero RS (9)

Cel mai puternic Sandero construit vreodată a fost dezvăluit! Noul super-mini comercializat cu logo-ul Renault și cu indicativul RS vine la scurt timp după ce prezentarea noilor Sandero și Logan facelift, rezervate Americii de Sud.

Este o schimbare radical față de hot hatch-ul care și-a făcut debutul în 2015. Sandero RS a primit faruri LED noi, jante de 17 inci cu aspect de diamant și etriere roșii. Pe praguri, se regăsește logo-ul Renault Sport.

Renault Sandero RS (16)

Cel mai frumos echipaj de la Cupa Dacia urcă pe podium

Rămân neschimbate eleronul care vine în prelungirea acoperișului și evacuarea dublă. Mașina este disponibilă doar în nuanțele Fire Red, Etoile Silver și Nacre Black, pe lângă albul oferit standard. Interiorul în negru și roșu este inspirat de mașina de curse Sandero RS Racing Spirit. Pe fețele ușilor apar inserții care imită fibra de carbon.

Cât costă cele mai bătrâne modele Dacia disponibile la vânzare în România?

Sandero RS 2020 este pus în mișcare de un motor aspirat de 2.0 litri, care dezvoltă 150 de cai putere și un cuplu de 205 Nm atunci când este alimentat cu etanol, un combustibil foarte popular în America de Sud, sau 201 Nm, atunci când este alimentat cu benzină.

Renault Sandero RS (12)

Propulsorul este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte, care face mașina să sprinteze de la 0 la 100 km/h în doar 8.0 secunde și să atingă o viteză maximă de 202 km/h. Modelul este echipat cu suspensie Renault Sport și cu direcție electro-hidraulică.

Cea mai ieftină Dacia – Anunțul de vânzare care îi pune pe cei interesați să fugă

Șoferul de Sandero RS poate alege unul dintre cele trei moduri de rulare disponibile: Standard, Sport și Sport+. Controlul tracțiunii, asistența la plecarea din rampă, geamurile electrice, cruise control, aerul condiționat automat, camera pentru marșarier și sistemul multimedia Media Nav Evolution pot fi, de asemenea, comandate odată cu micul Renault.

Renault Sandero RS (13)

Românii însă, vor vedea acest model doar în fotografii. Mașina este disponibilă doar în America de Sud, cu un preț de pornire de 15.804 euro.

Citește și:

Test drive Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi – Hai afară la zăpadă!

 

Adaugati comentariu