Cel mai ieftin BMW nou costă 26.954 euro. Iată ce oferă!

BMW 216i Active Tourer autoexpert.ro

Un preț deloc mare pentru un autoturism premium cu atâta spațiu interior! Iată ce îți oferă cel mai ieftin BMW nou!

Bun venit în lumea premium! În lumea spațiului interior mare pe bani puțini. Cel mai ieftin BMW nu costă deloc mult, pentru ceea ce oferă în schimb. Dar… ce primești pentru aproape 27.000 de euro?

Primești versiunea 216i Active Tourer. Are motor de 1.5 litri, turbo, cu 3 cilindri. Dar nu te lăsa păcălit de cele doar 3 pistoane. Nivelul de rafinament al propulsorului este, cu adevărat, impresionant. Dezvoltă 109 CP și 190 Nm. Cei care nu-l consideră un BMW adevărat trebuie să țină cont că avem de-a face cu un familist.

BMW 216i Active Tourer cel mai ieftin BMW autoexpert.ro

➡ Citește aici testul cu BMW 225xe Active Tourer! 💡

Accelerează până la 100 km/h în 11,3 secunde și atinge maxim 190 km/h. Dar tot ”răul” spre bine: 6 l/100 km este consumul său mediu conform protocolului WLTP. O ajută și coeficientul aerodinamic de 0,27, în pofida faptului că vorbim despre un monovolum.

BMW 216i Active Tourer cel mai ieftin BMW autoexpert.ro

Cel mai ieftin BMW: dotări standard

Standard, vine vopsit în alb sau în negru. Pentru vopsea metalizată, scoți din buzunar 769 euro. Jantele de 16 inchi sunt perfect adaptate stilului de familist. Asigură consum redus, amortizare bună a denivelărilor și anvelopele de schimb sunt ieftine. Nu discutăm despre LED-uri la exterior, pentru că toate becurile sunt cu incandescență.

BMW 216i Active Tourer autoexpert.ro

➡ Proiecte secrete: viitoarea Serie 2 Active Tourer 💡

Tapițeria este realizată din stofă neagră, iar ornamentele sunt argintii. Primești doar aer condiționat cu reglare manulă și un display central mic, de 6,5 inchi. Dar rămâne excelentul controller rotativ de pe tunelul central. Nu primești, totuși, cotieră centrală în față, ci doar în spate. Ai și sistem de sunet cu 6 boxe și 100 W. Practic, nu-ți lipsește nimic. Totuși, dacă visezi la dotări mai scumpe, configurează-l aici!

BMW 216i Active Tourer autoexpert.ro

Legat de latura practică, portbagajul măsoară 468 l și poate fi extins rabatând spătarul banchetei 33/66%. Ajunge, astfel, la 1510 l.

Adaugati comentariu