Cele mai vechi oraşe din lume

Rasa umană a venit să sfințească fiecare artefact care simboliza și reprezenta existența ei. Iar pentru fiecare monument și oraș, mai ales cele considerate istorice, specialiștii au făcut tot posibilul ca ele să fie conservate pentru a putea fi studiate și descoperite de generațiile viitoare.

În trecut, oamenii de istorie au avut grijă să păstreze o serie de artefacte și orașe care exprimă un amestec de diferite generații. Din Orientul Mijlociu, Europa Centrală, Europa de Est și Asia, istoria a fost criptată pe pereți și omul a înfrumusețat clădirile.
Iată care sunt cele mai vechi orașe din întreaga lume:

Istanbul

În anul 1453 a avut loc căderea Constantinopolului, și în perioada imediat următoare a fost înființată Republica Turcia, care a rămas până în ziua de azi. Totodată, succesiunea diferitelor civilizații a dat un mix cultural care a devenit foarte apreciat de toată lumea.

 

 Roma

Un alt oraș antic, care este considerat un refugiu arhitectural pentru cei mai mulți arhitecți și artiști creativi din lume a fost fondat în 753 î. Hr. De la un grup de orașe, Roma a fost capabilă să-ți construiască imperiul cunoscut sub numele de Imperiul Roman. Această măreție, chiar dacă nu a durat atât de mult timp, a avut mai puțin de 50 de ani de glorie.

 

Ierusalim

 

Împărţită între palestinieni şi poporul israelian, oraşul este sediul conflictelor istorice şi vărsarea de sânge care au ascuns frumuseţea lui istorică. Oraşul Ierusalim datează de mai bine de 2000 de ani î. Hr.

Citeste continuarea aici

 

Adaugati comentariu