Charles Leclerc, prințul Albert de Monaco și Ferrari SF90 sunt vedetele scurt metrajul ”Le Grand Rendez-Vous”

În dimineața zilei de duminică, 24 mai, ziua în care ar fi trebuit să se desfășoare Marele Premiu al Principatului Monaco, străzile din Monte Carlo au fost scena unei filmări speciale.

Celebrul regizor francez Claude Lelouch a filmat pe străzile care alcătuiesc circuitul de Formula 1 din Monaco un nou scurt metraj numit “Le Grand Rendez-vous”. Filmul este un remake și un omagiu adus filmului cult C’était un Rendez-vous, filmat de Lelouch în Paris în 1976. Celebrul film are ca actor principal sunetul unui Ferrari 275GTB, dar imaginile în mișcare au fost filmate cu ajutorul unui Mercedes-Benz 450SEL.

În noua versiune, regizorul francez a cooptat nume cu rezonanță: pilotul Ferrari Charles Leclerc și Prințul Albert de Monaco apar în noua versiune a filmului alături de modelul Ferrari SF90 Stradale.

Camerele l-au urmărit pe pilotul Ferrari timp de un tur pe circuitul stradal din Monaco chiar în dimineața zilei când ar fi trebuit să aibă loc Marele Premiu al Principatului Monaco, cursa de Formula 1 fiind anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe platoul de filmare au mai fost prezenți președintele Ferrari, John Elkann, prințesa Andrea Casiraghi și Pierre Casiraghi împreună cu soția sa, prințesa Beatrice Borromeo. Un public numeros a urmărit filmarea de la balcone și pe străzile din Principat.

Traficul a fost oprit pentru ca Leclerc și modelul Ferrari SF90 să poată parcurge la viteză maximă turul de circuit din Principat.

Filmul “Le Grand Rendez-vous” va avea premiera pe 13 iunie 2020.

via Ferrari

Adaugati comentariu