Chevrolet Corvette Stingray Convertible – Informații și fotografii oficiale

Americanii de la Chevrolet au prezentat și versiunea decapotabilă a noului model Corvette Stingray.

A opta generație a modelului sportiv Chevrolet Corvette a fost lansată în vara aceastui an, iar acum americanii prezintă și versiunea decapotabilă a noului model. Versiunea decapotabilă este disponibilă pentru varianta Corvette Stingray echipată cu motor V8 amplasat central.

Plafonul retractiabil este de tip hardtop, iar sistemul poate fi operat și în mers până la viteze de 50 km/oră. Plierea hardtopului se efectuează în 16 secunde. Pentru acționarea lui, Chevrolet a optat pentru șase motoare electrice, renunțând la sistemul hidraulic clasic. Între cele două scaune este amplasat un geam electric ce poate fi operat independent de plafonul retractabil.

Noul Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette Stingray Convertible folosește același motor V8 de 6.2 litri ce dezvoltă 502 CP și 637 Nm. Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze cu opt trepte și două ambreiaje.

Prețurile pentru versiunea decapotabilă a modelului Covette pe piața americană vor fi mai mari cu 7.500 usd față de Chevrolet Corvette Stingray Coupe.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top