Chris Harris on Bentley Continental GT 3

Chris Harris, Bentley si Team Parker

Chris Harris on cars. Numai când aud această sintagmă simt sângele clocotind, pneurile glisând, limitatorul de turație intrând în acțiune și arderile continuând pe evacuare. De anul ăsta însă, cunoscutul prezentator de emisiuni auto lasă deoparte glisadele pentru trasele curate, devenind pilot Bentley în seria de anduranță Blancpain.

Cu 349.000 de urmăritori pe youtube și sute de mii sau chiar milioane de vizualizări pentru fiecare film uploadat, Chris Harris are o mulțime de fani în toată lumea. De aceea, nu-mi e clar cine a dat lovitura: Bentley sau prezentatorul britanic. Oricum ar fi, britanicii au acum o echipă formată din două simboluri naționale pe care probabil o vor susține la unison.

Chris Harris, Bentley si Team Parker

Nu este prima dată când Harris cochetează cu sporturile cu motor, dar este pentru prima dată când concurează la volanul unui Bentley. În anii precedenți a concurat în cursa de 24H de la Nurburgring unde, în 2010 a ieșit pe locul 4 în clasă, la volanul unui Porsche 911 GT3 RS, iar anul trecut a abandonat la volanul unui Aston Martin Vantage GT 12.

În acest weekend, campionatul Blancpain Endurance Series Cup va începe la Monza, ocazie cu care îl vom putea vedea și pe Harris la volan. Echipa pentru care va pilota Harris este Bentley Team Parker Racing, iar Bentley-ul său se va alătura altor 4 care vor concura pe parcursul celor 5 etape ale campionatului.

”Dacă m-ați fi întrebat anul trecut cum ar trebui să arate sezonul viselor mele, v-aș fi spus că ar implica un Bentley Continental GT3, pe Stuart Parker și pe prietenul și colegul meu Chris Cooper. Și iată că s-a întâmplat!”, a declarat Chris Harris.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top