Advertisement

Christiano Ronaldo își face cadou un Bugatti special

Christiano Ronaldo Bugatti

După faptă, și răsplată: Christiano Ronaldo celebrează titlul de campion european, câștigat cu echipa națională a Portugaliei, prin achiziționarea unui Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse.

Vedeta incontestabilă a fotbalului mondial – cel puțin în ceea ce privește câștigul – merge pe deviza ”work hard, play hard”. Dacă, totuși, partea cu munca grea a mai scârțâit pe ici – pe colo la ediția din acest an a Europenelor, răsplata pe care și-a permis-o portughezul a fost supremă: un Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse.

Modelul special pe care și l-a ales vedeta este Grand Sport Vitesse. Prețul său de listă este de aproximativ 1,7 milioane de euro, iar performanțele sunt demne de cele ale unui campion european: motor W16 quad-turbo, 1200 CP, 0-100 km/h în 2,6 secunde și 375 km/h. Mașina pe care tocmai și-a cumpărat-o portughezul, își face loc în garajul personal printre deja existentele exemplare de Ferrari, Lamborghini și Bentley, Ronaldo fiind cunoscut drept un colecționar de supercaruri. La 60 de milioane de euro pe an, nici nu ne miră…

The animal arrive??

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Înainte să-l judecăm, trebuie să mai știm că prima pe care a primit-o pentru câștigarea Euro 2016, în valoare de 275.000 euro, a fost donată unui spital care tratează copiii de cancer. Asta după ce, în urma câștigării Ligii Campionilor cu Real Madrid, a mai donat încă 600.000 euro Națiunilor Unite.

Singura întrebare este de ce Veyron acum și nu Chiron în viitor? Cine spune, însă, că mai-marele model Bugatti nu este deja pe lista sa de achiziții?

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top