Chronoswiss Regulator Classic Carbon Racer recomandat de AutoExpert

Chronoswiss Regulator Classic Carbon Racer

Compania elvețiană Chronoswiss are o specializare destul de rară în lumea orologeriei, produce cu precădere ceasuri de tip regulator – ceasuri de precizie înaltă – care dispun indicatoarele orelor, minutelor și secundelor  separat pe cadran, majoritatea alegând minutele ca informație principală. Ultima noutate:Chronoswiss Regulator Classic Carbon Racer

Noul model lansat, Chronoswiss Regulator Classic Carbon Racer este inspirat din lumea motor-sportului, o singură privire ducându-ne imediat cu gândul la un cockpit modern, motiv pentru care AutoExpert vi-l propune ca o alternativă, mai ales pentru cei care preferă carbonul în toate formele sale.

Chronoswiss-Regulator-Classic-Carbon-Race
Chronoswiss Regulator-Classic Carbon Racer

Acest model merge și mai departe și celebrează parteneriatele producătorului orologier Chronoswiss cu producătorii de automobile Audi și Alfa Romeo.

Cu o carcasă din oțel, de 41 mm diametru și cu o grosime de 12,7 mm, etanșă până la 100 de metri adâncime, Regulator Classic Carbon Racer are un mecanism automatic Calibre C 295, cu 27 de rubine, 28800 vph (4 Hz) și o rezervă de funcționare de 42 de ore.

Noutățile estetice sunt reprezentate de numeralele romane pentru ore (în locul celor arabe, folosite până acum de producător pentru această colecție) și brățara cu zale mai proeminente.

Prețul este de 4750 de franci elvețieni, mai multe pe www.chronoswiss.com

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top