Cine este noul CEO Mercedes-Benz România?

Martin Schulz_CEO Mercedes-Benz Romania_1

Noul CEO Mercedes-Benz România vine direct din Coreea de Sud. Neamțul în vârstă de 45 de ani, Martin Schulz, va prelua funcția de la predecesorul său, Philipp Hagenburger, începând cu 1 iunie 2019. hagenburger pleacă să conducă destinele Daimler în Asia.

Martin Schulz este în echipa Mercedes-Benz de două decenii. A lucrat în Vietnam și Thailanda ca șef al diviziei de Vânzări și Marketing, iar din 2016, activează în Coreea, conducând departamentul de Produs și Marketing.

Martin Schulz_CEO Mercedes-Benz Romania_2

Primăria vrea să cumpere autobuze hibride. Cine a făcut prima ofertă?

„Sunt mai mult decât bucuros să îi urez bun venit lui Martin Schulz la conducerea Mercedes-Benz România și sunt convins că know-how-ul său complex va avea o contribuție esențială în atingerea unor noi etape de succes pe piață”, a declarat Matthias Lührs, Head of Region Overseas Mercedes-Benz Cars.

„Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Mercedes-Benz România și, împreună, să continuăm consolidarea poziției Mercedes-Benz pe piață și să ducem mai departe munca excepțională cu care i-am obișnuit pe clienții și partenerii noștri”, a spus Martin Schulz.

Martin Schulz_CEO Mercedes-Benz Romania & Philipp Hangenburger_CEO Daimler SEA

Philipp Hagenburger își ia adio de la România după ce a condus Mercedes-Benz de la noi timp de trei ani. Funcția de CEO ocupată în România completează un CV impresionant, care include poziții ca Head of Customer Services în Augsburg (Germania, 2004) și România (2009), CEO și Președinte al Mercedes-Benz Egipt (2012-2016), apoi CEO și Președinte al Mercedes-Benz România, de la începutul lui 2016.

Ce Mercedes îți poți cumpăra cu mai puțin de 35.000 de euro?

„Pentru mine, acești trei ani au însumat realizări semnificative pe plan profesional și personal. 2018 a fost al șaselea an consecutiv în care Mercedes-Benz a fost lider pe segmentul autoturismelor premium în România. Sunt recunoscător echipei de profesioniști cu care am lucrat, a cărei determinare și implicare au contribuit la atingerea unei cote de piață de 44,3% în segmentul premium principal de Passenger Cars, în anul precedent. Aștept cu nerăbdare noile provocări și îi doresc lui Martin mult succes în noul său rol”, a spus Philipp Hagenburger.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top