Cine îi ia locul lui Jeremy Clarkson la Top Gear

BBC a anunțat oficial cine va fi înlocuitorul controversatului Jeremy Clarkson la cârma Top Gear. Revenirea colegilor săi, James May și Richard Hammond, iese din calcule.

La capătul a mai bine de două săptămâni de speculații și infirmări mai mult sau mai puțin voalate, simpaticul comediant britanic a admis că el este noul prezentator al emisiunii.

„Sunt încântat, Top Gear este emisiunea mea preferată. Un show creat de un conglomerat de minți luminate care iubesc mașinile și care înțeleg cum să transforme ceva extrem de complicat într-o sursă de bună dispoziție. Promit să fac tot ceea ce îmi stă în putere pentru a duce mai departe mantia Top Gear, onorând, în același timp, realizările predecesorilor mei,” a declarat Evans.

Evans a semnat deja un contract pe trei ani cu gigantul media BBC, înțelegere ce nu face niciun fel de referire la posibila revenire a co-prezentatorilor lui Clarkson, May și Hammond, care au decis să își susțină până la capăt colegul și bunul prieten. Cei trei au deja programat un show live, intitulat ad-literam „Clarkson, Hammond and May LIVE”.

Adaugati comentariu