Citroen C3 Aircross – imagini și informații oficiale

Citroen C3 Aircross AutoExpert.ro

Citroen a publicat imagini cu exteriorul SUV-ului de clasă mică C3 Aircross. Acesta poate oferi inclusiv o configurație cu 7 locuri.

Noul SUV are la bază platforma Smart Car, comună cu a fratelui C3. Aspectul nu mai este rotunjit, ca la fosta generație, ci rectangular, decis trasat.

Citroen C3 Aircross AutoExpert.ro

Designul include elemente de la conceptul Oli. Semnătura luminoasă din față are trei segmente iar plafonul este orizontal și poate fi vopsit în altă culoare decât caroseria. Clipsurile colorate din bara de protecție din față și din montnatul C pot fi schimbate oricînd de către proprietar. Roțile au diametre de până la 690 mm.

Gabaritul a crescut, lungimea fiind de 4,39 m, fapt care îl apropie de segmentul SUV-urilor compacte. Astfel, C3 Aircross poate găzdui până la șapte ocupanți pe trei rânduri. Ultimele două scaune pot fi pliate în podeaua portbagajului.

Sub capotă vor lucra un propulsor termic, un sistem hibrid și unul electric, la alegere. Lansarea oficială este așteptată până în vara anului 2024, iar vânzările în România vor debuta în toamnă.

 ➡ Citește aici despre Citroen C3 pentru India și America de Sud! 💡

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top