Citroen C5 Aircross facelift: modificări de design și sistem infotainment nou

Primele imagini cu Citroen C5 Aircross facelift au ajuns pe internet înaintea premierei oficiale. SUV-ul din Franța primește o nouă parte frontală și un sistem infotainment nou.

Citroen C5 Aircross a primit un facelift important, modelul SUV având acum o parte frontală complet redesenată. SUV-ul a fost adăugat în gama constructorului francez în 2018, fiind lansat la Salonul Auto de la Geneva. Modelul se bucură de succes, fiind comercializate peste 260.000 de exemplare.

Citroen C5 Aircross facelift

Faceliftul operat aduce modificări estetice, partea frontală fiind regândită, iar blocurile optice au acum altă formă. În spate, avem un spoiler nou și stopuri LED cu o grafică nouă. O nouă culoare de caroserie a fost adăugată în ofertă: Eclipse Blue.

La interior, Citroen a operat modificări la nivelul consolei centrale aducând un display nou de 10 inch, selector pentru transmisia automată preluat de la noul C4 și scaune Advanced Confort cu încălzire și masaj. Climatizarea are comenzi separate, făcând mai simplă operarea acestui sistem.

La nivel de motorizări, Citroen nu a făcut modificări, clienții pot alege aceleași propulsoare benzină sau diesel, plus plug-in hybrid. Modelul actual este disponibil cu motorul 1.2 PureTech de 130 CP, 1.6 PureTech 180 CP, 1.5 BlueHDI de 130 CP și plug-in hybrid de 225 CP.

Modelul C5 Aircross facelift va debuta comercial în vara lui 2022.

Test drive Citroen C5 Aircross Hybrid

Via Motor1

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top