Cod galben de ninsori și viscol

Cod galben de ninsori și viscol

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ninsori şi viscol pentru șapte județe din țară. Urmează noi ninsori şi intensificări ale vântului, iar stratul de zăpadă va ajunge chiar şi la 15 centimetri în unele regiuni.

Capitala se află, începând de joi dimineaţa până vineri seară, sub o prognoză meteo specială care vizează precipitaţii predominant sub formă de ninsoare.

Citește șiDacia Duster Charisma – cât costă această nouă versiune

A fost emisă o atenţionare cod galben de ninsori şi viscol pentru judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Iaşi. Acolo, de joi seară, de la ora 22:00 şi până vineri, la ora 12:00, va ninge şi se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul va atinge viteze de 65 km/h şi va fi viscol. Restul ţării va rămâne sub informare de vreme severă, tot până vineri, la amiază.

În București va începe să ningă în partea a doua a zilei spre seară. Ninsoarea moderată o estimăm, asociată cu un vânt moderat, rafale de 30-35 kilometri pe oră, dar și acelea de scurtă durată. Se va mai depune un strat de zăpadă comparabil cu ce a fost noaptea trecută

Adaugati comentariu