Advertisement

Dacia Duster Charisma – cât costă această nouă versiune

Dacia Duster 1.3 TCe - prețuri în România

Cine nu-și mai amintește momentul în care fostul președinte Traian Băsescu a cumpărat o Dacia Duster? Pe lângă actul în sine acel moment a rămas în memoria publică pentru că a fost singurul Duster vopsit în roșu din fabrică.  

Breaking NewsDacia Duster va avea o versiune 4×4 cu transmisie automată

Clienții obișnuiți care și-au dorit un model din gama Dacia Duster de culoare roșie au rămas până acum doar cu dorința pentru că producătorul de la Mioveni nu a introdus această vopsea pe lista de opțiuni.

CITEȘTE ȘILada Niva are motoare Euro 6 și e mai ieftină decât Dacia Duster

Dar astăzi avem o veste bună: o nouă ofertă pentru Dacia Duster include o echipare denumită Charisma și pe lista de opțiuni apare culoarea Fusion Red! Această nuanță este folosită și pentru interior.

Dacia Duster Charisma

Cu denumirea comercială Dacia Duster Charisma avem practic o echipare care depășește varianta Duster Prestige.

În varianta standard Dacia Duster Charisma este oferită cu jante diamantate de 17 inchi Maldive, pachet Look exterior, asistenţă video la parcarea cu spatele , aer condiţionat cu reglare automată monozonă, sistem de navigație şi multimedia cu ecran tactil Media Nav Evolution, încălzire în scaunele din față, volan şi ornament schimbător îmbracate în piele.

Citește șiCel mai rapid Sandero din istorie are 150 CP

Față de versiunea Prestige este oferit standard card acces mâini libere și un interior personalizat. Pe lista de opțiuni apar culorile Fusion Red și Highland Gray.

Dacia Duster Charisma

Dacia Duster Charisma – cât costă această nouă versiune

Și acum vestea neplăcută: deocamdată Dacia Duster Charisma este disponibilă doar în câteva țări europene. Prețul în Austria spre exemplu începe de la 19.390 de euro ( versiunea Prestige are un preț de la 18.950 euro).

În România prețurile pentru o Dacia Duster cu echiparea Prestige încep de la 15.700 euro.

Noi motoare turbo pentru Dacia Duster

Dacia a anunțat la Salonul Auto de la Paris introducerea propulsorului de 1.3 litri pe benzină cu două valori de putere – 130 CP și 150 CP. Este vorba de un propulsor din gama Energy TCe dezvoltat de Renault împreună cu Dailmler.

Noul motor 1.3 TCe va putea fi comandat inițial pentru versiunie Dacia Duster 4×2 și din anul 2019 și pentru Duster 4×4. Aceste noi propulsoare pot fi comandate doar cu cutii de viteze manuale. Iată cât costă Dacia Duster cu noile motoare pe benzină de 130 CP și 150 CP.

Dacia Duster este și primul model al producătorului de la Mioveni care beneficiază de strategia Grupului Renault privind reducerea emisiilor de noxe pentru a respecta noile norme care vor intra în vigoare la 1 septembrie.

Duster 1.5 dCi AdBlue

Cele două versiuni ale motorului diesel folosit pentru Dacia Duster dCi de 1.5 litri au trecut la un catalizator cu reducere catalitică selectivă (SCR) și sistem de tratare cu AdBlue a emisiilor.

Soluția este deja folosită în cazul propulsorului care echipează versiunea A180d de 116 CP a noii generații a lui Mercedes-Benz Clasa A. Iată cât costă o Dacia Duster cu noile motoare care folosesc AdBlue.

Cât costă Logan Stepway și de unde poți să-l cumperi

 

Citește șiCât costă Logan Stepway și de unde poți să-l cumperi

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Hyper Urban AutoExpert.ro

Nissan Hyper Urban, un concept pur electric

Hyper Urban deschide seria conceptelor electrice menite a satisface diverse gusturi. Înaintea începerii Salonului de mobilitate de la Tokyo, care va avea

Scroll to Top