Dacia Duster va avea o versiune 4×4 cu transmisie automată

Dacia Duster va avea o versiune 4x4 cu transmisie automată

Gama Dacia Duster va fi actualizată, pe măsură ce clienţii doresc un nou motor pe benzină de generaţie nouă, dar şi o cutie automată.

„Am început deja producţia lui Duster cu motorul 1,3 TCe cu tracţiune faţă. Cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj de tip EDC va reveni, dar nu putem spune când. Atunci când s-a făcut trecerea la standardele WLTP am prioritizat şi ne-am concentrat întâi pe cutia manuală care reprezenta 85% din vânzări, după care pe restul. De asemenea, în viitor Duster va avea o versiune 4×4 cu transmisie automată, însă nu putem spune când”, a spus Christophe Dridi, directorul general al Automobile Dacia, pentru Ziarul Financiar.

Noul propulsor pe benzină TCe

Noul motor 1.3 TCe va putea fi comandat inițial pentru versiunie Dacia Duster 4×2 și din anul 2019 și pentru Duster 4×4. Aceste noi propulsoare pot fi comandate doar cu cutii de viteze manuale.

Motorul 1.3 TCe care va fi folosit pe Dacia Duster va putea fi comandat în două variante: 130 CP /240Nm și 150 CP /250 Nm!

În plus, regăsim pe această motorizare tehnologia “Dual Variable Timing Camshaft” (sistem de distribuție dublu variabilă), care controlează supapele de admisie și evacuare în funcție de sarcină aplicată, determinând un cuplu superior la turații mai mici și un cuplu mai liniar la turații mari.

Echipări și culori noi pentru Duster

Clienții obișnuiți care și-au dorit un model din gama Dacia Duster de culoare roșie au rămas până acum doar cu dorința pentru că producătorul de la Mioveni nu a introdus această vopsea pe lista de opțiuni.

Dacia Duster Charisma - cât costă această nouă versiune

O nouă ofertă pentru Dacia Duster pentru mai multe piețe din UE include o echipare denumită Charisma și pe lista de opțiuni apare culoarea Fusion Red! Această nuanță este folosită și pentru interior.

Adaugati comentariu