Colosseum Mall și Clubul Vehiculelor de Epocă organizează evenimentul Old Cars Show

Între 30 iulie și 1 august 2021, Colosseum Mall va organiza evenimentul Old Cars Show și va aduce pasionaților de mașini peste 30 de modele de mașini de epocă care au făcut istorie.

Evenimentul este organizat cu susținerea Clubului Vehiculelor de Epocă și va avea loc în parcarea centrului comercial Colosseum, din șoseaua Chitilei 284, sector 1, București.

Cel mai vechi exemplar care va putea fi admirat în cadrul evenimentului este un Ford A produs în anul 1928.

Pontiac Eight din 1953, un exemplar unic în România, se va regăsi de asemenea printre zecile de mașini retro expuse la evenimentul organizat de Colosseum. Expoziția va găzdui și un automobil foarte rar marca Wanderer tip W-52 Cabriolet, fabricat în anul 1937.

Expoziție de automobile clasice la Colosseum Mall între 30 iulie și 1 august

”Sunt bucuros că prin intermediul evenimentului Colosseum Old Cars Show reușim să oferim iubitorilor de mașini posibilitatea de a admira zeci de modele celebre care au scris istoria industriei auto. Le mulțumesc colecționarilor care au acceptat invitația noastră și sper ca mașinile lor să fie admirate de cât mai mulți vizitatori.”, a declarat Nicolae Apostol, Președintele Clubului Vehiculelor de Epocă.

În cadrul expoziției de mașini de epocă vor fi expuse modele produse de branduri auto celebre. Printre acestea se vor regasi modelele Citroen Traction Avant (1939), Mercedes-Benz 230 Cabrio (1940), Jeep CJ3A (1948), Ford Mustang (1965), Jaguar E Type 4.2 XKE (1969). Volga C21 (1968) ș.a.

Nu vor lipsi nici cunoscutele mărci locale, Aro și Dacia, care vor fi reprezentate de modelele Dacia 1100 și 1300 (1969) și IMS M 461 (1974).

Cei mai norocoși dintre vizitatorii expoziției de mașini de epocă vor avea șansa de a se plimba cu o parte din mașinile expuse, conform unui program special pregătit de organizatori. Evenimentul se va bucura și de prezența lui Adrian Mitu, artist cunoscut pentru pasiunea sa de a picta în cafea. Acesta va face demonstrații live și va reprezenta artistic evenimentul dedicat mașinilor de epocă.

Pe lângă exemplarele de mașini de epocă, evenimentul va găzdui și o expoziție de mașini în miniatură. În cursul zilei de sâmbătă, atmosfera de eveniment va fi completată de muzică jazz live, interpretată de artiști români, la saxofon și trompetă.

Intrarea la acest eveniment este liberă, iar accesul în parcarea centrului comercial Colosseum Mall se face din șoseaua Chitilei 284.

Pentru mai multe informații despre evenimentele organizate de Colosseum Mall puteți accesa www.thecolosseum.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/ColosseumMallBucuresti.

Clubul Vehiculelor de Epocă – Clubul Vehiculelor de Epocă este o organizație independentă și non-profit a cărei misiune este de a promova pasiunea pentru achiziționarea, restaurarea și conservarea mașinilor de epocă. Membrii CVE dețin peste 200 automobile și motociclete produse între anii 1912 și 1988.

Colosseum Mall – Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top