Conceptul Audi Q4 – Când va fi gata SUV-ul premium în versiune de serie?

Audi Q4 e-tron (1)

Audi Q4 e-tron este surpriza nemților pentru Salonul Auto de la Geneva. Conceptul este o avanpremieră – spune constructorul – a mobilității electrice din viitor.

Familia electrică de la Audi continuă să crească. După prezentarea lui Audi E-Tron în toamna anului trecut, a modelului e-tron Sportback și a conceptului e-tron GT, acesta din urmă dezvăluit în noiembrie la Los Angeles, constructorul din Ingolstadt prezintă și Audi Q4 e-tron. Va fi un SUV electric cu proporții compacte și forme de SUV coupe, care va fi poziționat între modelul mai mic Q3 și modelul mai mare, Q5.

Audi Q4 e-tron (3)Test drive Audi Q5 2.0 TDI – Am Q-lit de la birou

Imaginile teaser făcute publice de Audi dezvăluie faruri extrem de subțiri, logo-ul e-tron strălucind în sub grila tip panou, de mari dimensiuni, pasaje evazate ale roților, un pavilion foarte redus și un montant spate foarte înclinat, care sprijină o lunetă îngustă și abruptă.

Constructorul premium păstrează încă secretul asupra sistemului de propulsie, dar sunt șanse mari să fie pus în mișcare de două motoare lectrice care pun în mișcare cele patru roți, care se regăsesc și la SUV-ul Audi E-Tron.

În versiune de serie, Audi Q4 e-tron va fi prezentat la sfârșitul anului 2020 sau începutul anului 2021. Până atunci însă, vom vedea conceptul care va sta la baza modelului, luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva. Audi a înregistrat și denumirile Q6 și Q9, așa că vom vedea, în viitorul apropiat și modele care corespund acestor nume.

Adaugati comentariu