Conceptul BMW Vision iNext – Așa vor arăta modelele BMW în viitor

BMW Vision iNext

Conceptul BMW Vision iNEXT este viziunea bavarezilor asupra design-ului și tehnologiei de care vor beneficia viitoarele generații de modele. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul electromobilității, BMW face următorul pas pentru dezvoltarea brand-ului i.

„BMW Vision iNEXT reprezintă o nouă eră a plăcerii de a conduce”, anunță Harald Kruger, președintele Consiliului de Administrație de la BMW AG.

BMW Vision iNext

A apărut primul teaser pentru conceptul BMW iNEXT

Cu proporții de Sports Activity Vehicle, iNEXT vine cu o imagine impunătoare și cu o atitudine îndrăzneață. Detalii sofisticate și o vopsea care își schimbă culoarea, Liquid Grevrose Copper, sunt elementele care individualizează exteriorul. Concept car-ul primește grila mare, verticală, cu rol de “panou inteligent”, flancată de faruri foarte înguste, și accente albastre tipice BMW i, care se aprind la deblocarea mașinii.

Parbrizul se extinde într-un acoperiș panoramic de mari dimensiuni. Din profil, ampatamentul lung și consolele scurte îi confirmă natura dinamică. Mașina primește jante uriașe, de 24 de inci, cu look tridimensional și optimizate aerodinamic.

BMW Vision iNEXT

Mânerele convenționale ale portierelor opozabile sunt înlocuite de elemente grafice tactile, iluminate. Nu există un montant central, astfel că deschiderea portierelor oferă imaginea completă a unui interior spațios, minimalist și inovator.

Din spate, stopurile subțiri se extind mult către aripi. Un difuzor de aer iluminat asigură efectul dramatic.

BMW Vision iNEXT

Automatizat, cu emisii zero și conectat, conceptul iNEXT se adaptează la cerințele și soluțiile tehnice ale mobilității viitoare. Mașina îi poate permite șoferului să conducă, în modul Boost, sau să fie doar transportat, în modul Ease, în care volanul se retrage.

Astfel, interiorul se transformă într-un spațiu de relaxare, interacțiune, divertisment și socializare, cu două scaune individuale în față și o banchetă cu linii unice în spate. Stofa și lemnul îmbracă suprafețele clare în Purus Rose, maro și bej, cu accente Mystic Bronz metalizat.

BMW Vision iNext

Consola centrală din sticlă de cristal cu reflexe colorate, este acoperită de un panou din lemn și asigură o eleganță tipică modelelor premium în habitaclu.

Versiunea de serie a lui BMW Vision iNEXT va ajunge pe piață în 2021. Automobilul va fi produs la uzina din Dingolfing, Germania.

Adaugati comentariu