Conceptul Nissan IMk – Cum vor arăta modelele Nissan în viitor?

Nissan IMk (4)

Nissan IMk este conceptul care anticipează viitorul electro-mobilității în viziunea constructorului japonez. Acesta va fi expus la Salonul Auto de la Tokyo, alături de alte 13 modele noi sau actualizate. Nu toate însă, sunt destinate pieței europene.

IMk este conceput ca mijloc de transport urban, cu tehnologie de ultimă oră și propulsie electrică, ce reduce la minimum stresul călătorilor. Acesta este echipat cu cea mai nouă generație a sistemelor de asistență ProPILOT și cu numeroase funcții de conectivitate.

Nissan IMk

Cu linii minimaliste, IMk urmează noua filosofie de design Timeless Japanese Futurism, iar niponii susțin că acest concept va inspira designul următoarelor modele Nissan. O eventuală versiune de serie – scrie Autocar – ar fi un model electric Nissan mai accesibil ca super-popularul LEAF, oferind și un spațiu mai generos.

Conceptul este dotat cu funcția Remote Park, care ajută mașina să-și găsească singură un loc de parcare și să revină în locul în care și-a lăsat ocupanții, atunci când este chemată.

Nissan IMk

Tot la Tokyo va fi prezentat noul Nissan LEAF e+, cu o autonomie cu 40% mai mare, putând acum să ruleze până la 458 de kilometri între două încărcări (conform ciclului WLTC Japan).

Ce mai populară mașină electrică din România este…

Sportivele Nissan Skyline și Nissan GT-R, acesta din urmă și în versiune Nismo, vor ajunge, de asemenea, la salonul auto care își deschide porțile pe 25 octombrie.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top