ContiTech Nădab are un nou director general

ContiTech, unul dintre cei mai mari furnizori internaţionali de produse din plastic şi cauciuc, anunţă preluarea funcţiei de director al ContiTech Nădab de către Franziska Jung.

Aceasta ocupă poziţia de director general al locaţiei, de la începutul acestui an. Predecesorul ei, Christian Krafft, a preluat poziţia de Product Industrialisation Manager în locaţia Rayong, Thailanda.

“ContiTech Nădab a crescut destul de mult în ultimii ani: au fost dezvoltate mai multe linii de producţie şi achiziţionată o a doua clădire. De-a lungul anilor, compania a investit peste 10 milioane de euro în această locaţie şi avem în prezent 860 de angajaţi. Prima mea impresie despre ContiTech Nadab îmi dă încredere cu privire la planurile de viitor. Am găsit aici oameni foarte motivaţi şi deschişi şi, una peste alta, o bază bună pentru schimbările şi provocările noastre viitoare. Aştept cu nerăbdare un an interesant!”, a spus Franziska Jung.

Noul director general a venit în Nădab de la fabrica Hannoversch Münden, din Germania, unde a fost, din 2015 până în prezent, director de operaţiuni. Franziska Jung a ocupat, de-a lungul anilor, poziţii diferite în cadrul ContiTech MGW, în Germania.

Fabrica din România realizează furtunuri curbate, drepte şi convolute pentru inducţia aerului. Fabrica produce aproximativ 13 milioane de produse în fiecare an pentru maşini de pasageri, autovehicule hybrid şi vehicule comerciale.

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top