Copil de 5 ani oprit de poliția americană la volanul mașinii părinților

Puștiul de 5 ani a luat mașina părinților, un Dodge Journey, și a plecat din Utah către California pentru a își cumpăra un Lamborghini. Baiatul avea asupra lui trei dolari cu care intenționa să achite noul automobil.

Copilul în vârstă de 5 ani din statul american Utah, a fost observat de poliție la volanul mașinii părinților pe una din autostrăzile din zonă. Oprit de polițiști, copilul a declarat că a plecat să își cumpere un Lamborghini. El avea asupra lui trei dolari cu care dorea să plătească noul automobil.

Mama copilului a declarat ulterior că fiul său i-a cerut de mai multe ori un Lamborghini, dar nu credea că este atât de hotărât să obțină ce își dorea. El a profitat de neatenția părinților pentru a pleca cu mașina acestora. A avut probleme în a ajunge la pedale. Pentru a putea conduce, stătea practic în picioare la volanul mașinii.

Întâmplarea a făcut deliciul buletinelor de știri locale din Statele Unite, fiind ulterior preluată și de media mainstream și a atras atenția unui proprietar de Lamborghini din Utah. Acesta a venit a doua zi la volanul unui Lamborghini Huracan și i-a oferit micului fan o plimbare de neuitat. De data aceasta, pe locul pasagerului.

 

via the drive

ams

Adaugati comentariu