Coronavirus: FIA suspendă desfășurarea sezonului 2019/2020 în Formula E

Campionatul de Formula E rezervat monoposturilor electrice este suspendat începând de astăzi din cauza epidemiei de coronavirus.

După anunțul anulării Marelui Premiu al Australiei la Formula 1, Federația Internațională a Automobilului a decis suspendarea activităților și în desfășurarea campionatului Formula E.

FIA și Formula E au decis înghețarea activităților pe o perioadă de două luni. Decizia a fost luată pe fondul răspândirii epidemiei de coronavirus Covid-19 și are ca scop protejarea sanătății tuturor celor implicați în campionatul de Formula E precum și a spectatorilor.

Organizatorii Formulei E au marcat lunile următoare cu roșu, galben și verde, în stilul steagurilor folosite în timpul curselor. Astfel, luniile martie și aprilie au fost marcate cu roșu, oprind orice activitate, luna mai este marcată cu galben, păstrând posibilitatea reluării curselor dacă situația o va permite, iar lunile iunie și iulie sunt marcate cu verde.

Ca urmare a suspendării activității, cursele din Paris și Jakarta vor fi amânate. În funcție de evoluția situației pe plan global, aceste curse vor fi reprogramate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top