Coronavirus: Salonul Auto de la New York, reprogramat în august

Coronavirus: Salonul Auto de la New York, reprogramat în august

Epidemia de coronavirus (Covid-19) a forțat organizatorii Salonului Auto de la New York la o măsură drastică. Nu la fel de extremă precum la Geneva, dar pe aproape: reprogramarea pentru sfârșitul verii.

Noul coronavirus (Covid-19) pare să mai fi făcută o victimă în industria auto. Salonul Auto de la New York ar fi trebuit să se desfășoare, ca de obicei, în aprilie (10-19 aprilie 2020). Organizatorii au luat decizia – nu foarte surprinzătoare – de a renunța la datele programate inițial. Din fericire, evenimentul nu a fost anulat complet, așa cum s-a întâmplat cu Salonul Auto de la Geneva.

În schimb, organizatorii au decis – pentru a proteja sănătatea tuturor celor implicați și a publicului participant – să mute data de desfășurare. NYAS – New York Auto Show – a fost reprogramat către finalul verii, între 28 august și 9 septembrie. „Am luat această măsură extraordinară pentru a-i proteja de coronavirus pe vizitatori, expozanți și toți ceilalți implicați,” a explicat Mark Schienberg, președintele „Greater New York Automobile Dealers Association”. De această dată să sperăm că toți cei implicați au mai mult timp la dispoziție pentru a-și regândi planurile expoziționale.

Este al doilea eveniment auto major amenințat de coronavirus – New York-ul vine imediat după anularea GIMS datorită unei decizii a autorităților elvețiene. Aceasta – interzicerea manifestărilor cu mai mult de 1000 de persoane – este în vigoare și la noi în țară în această perioadă. Conform informațiilor de la CDC (Center for Disease Control), în SUA sunt 647 de cazuri, raportate în 36 de state. Din păcate există și victime – 25 de persoane și-au pierdut viața.

Adaugati comentariu