Cozi de mii de mașini la mâncare gratuită în SUA

cozi de mii de mașini

În SUA sunt cozi de mii de mașini la mâncare gratuită. Incredibil dar adevărat. Oamenii stau la coadă să primească mâncare gratis în diverse state din SUA după ce 16 milioane de oameni au intrat în șomaj.

Ceea ce vedem în aceste imagini este șocant. Nu, oamenii nu stau la coadă să își alimenteze mașinile cum făceam noi pe vremea lui Ceaușescu ci ca să primească mâncare gratis.

Sunt cozi de mii de mașini care se întind pe kilometri întregi și oamenii așteaptă ore în șir pentru un pachet de mâncare.

Conform unei biserici din Alabama, în ultima lună cei care cer ajutor nu mai sunt doar oameni ai străzi ci și oameni de condiție mai bună.
Este șocant deoarece la cozi sunt mașini în stare bună care sunt destul de scumpe chiar și la mâna a doua. În filmul atașat se pot vedea SUV-uri de clasă mare, pick-up-uri și chiar niște Toyota prius penultima generație.

Probabil unii dintre dumneavoastră se întreabă de ce nu își vând mașinile ca să își cumpere de mâncare dar în America este aproape imposibil să te deplasezi fără mașină.

În statul Washington, numărul celor care solicită mâncare gratuit a ajuns la cifra incredibilă de 1,6 milioane oameni.

În ultima lună, aproape 16 milioane de americani și-au pierdut locurile de muncă și situația nu pare a se îmbunătăți deoarece cazurile de infecție cu coronavirus au ajuns la aproape 1.050.000 iar numărul deceselor a depășit 60.000.

În SUA au început demonstrații în unele state în care protestatarii cer reîntoarcerea la muncă deoarece nu mai au resurse din ce să trăiască.

Pierderi uriașe la Ford din cauza situației complicate din SUA

 

Adaugati comentariu