Cu mașina pe acoperiș – Accidentul care a trezit tot cartierul

Masina pe acoperis

O mașină a ajuns pe acoperișul unei case dintr-un cartier liniștit din Saint Louis, Missouri, duminica trecută, în jurul prânzului. Proprietarul locuinței nu era acasă în momentul impactului.

Mașina rula cu viteză pe șosea, când șoferul a pierdut controlul. De pe un deal din apropiere, vehiculul a plonjat direct pe acoperiș, iar în zbor, a atins și casa vecină. Pompierii sosiți la fața locului susțin că șoferul era prins sub bord. Deși rănit grav, acesta se află acum internat în spital, în stare stabilă.

“În viața mea n-am văzut așa ceva și probabil nici nu vom mai vedea”, spune un vecin care a asistat la accident, Larry Davis. Acesta abia ieșise din biserică după slujba de duminică și a transmis totul live pe Facebook. “Mașina rula foarte repede, poate 80-90 de mile pe oră (130-145 km/h). Odată ajuns în intersecție, a tăiat virajul, iar de pe micul deal, a decolat, pur și simplu, aterizând apoi, pe casă”, povestește Davis, convins că șoferul nu a luat piciorul de pe accelerație nicio secundă.

Autoritățile spun că șoferul ar trebui să zică merci că este în viață, chiar dacă s-a ales cu câteva oase rupte. Bărbatul aflat la volan a rămas captiv timp de o oră în mașină, înainte de intervenția echipei de descarcerare. SUV-ul a rămas pe acoperiș timp de trei ore.

Aflați reacția proprietarului casei când a aflat că i-a aterizat o mașină pe acoperiș!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top