Cum arată cel mai modern showroom Audi?

showroom Audi Suedia (4)

Cel mai mare showroom Audi s-a deschis în nordul Europei. Centrul beneficiază de tehnologie de ultimă oră. “Reprezentanțele încă sunt cel mai important amănunt al afacerilor noastre”, susține șeful Departamentului de Vânzări în era în care tot mai mulți producători auto aleg să-și comercializeze modelele și online.

Noul showroom Audi poartă denumirea Audi Centre Kista și se întinde pe o suprafață de 6.500 de metri pătrați. Acesta include un centru cu servicii digitale Customer Private Lounge, puncte de lucru ultra-moderne și o construcție modulară.

showroom Audi Suedia (1)

Showroom-ul se află în nord-vestul capitalei Suediei, Stockholm. Printre cele mai interesante operațiuni care se pot efectua acolo este configurarea mașinii și vizualizarea ei la 360o.

Nu numai clienții, ci și angajații, vor beneficia de facilități moderne în noul centru. Astfel, aceștia au posturi high-tech de lucru, dar și birouri în care ajunge multă lumină naturală. Clădirea poate fi, de asemenea, extinsă, în funcție de necesități.

showroom Audi Suedia (5)

Noul showroom are ca obiectiv să livreze 1.400 de mașini noi anul viitor și speră ca mașinile electrice să cunoască o creștere semnificativă, mai ales că nordul Europei beneficiază de o infrastructură bine pusă la punct pentru încărcarea vehiculelor cu emisii zero.

Am testat Audi E-Tron, mașina fără oglinzi. VIDEO

Suedia este o piață importantă pentru noul Audi e-tron, dezvăluit de producătorul german premium în urmă cu un an. 500 de unități au fost comandate deja.

Adaugati comentariu