Mercedes S-Class facelift, prezentat luna trecută la Salonul Auto de la Shanghai, a fost deja surprins pe străzile din Stuttgart. VEZI cum arată în realitate noua navă-amiral a casei germane.

Lansată în 2013, actuala generație S-Class W222 a rescris regulile în segmentul de lux. Dar câștigătorii nu se pot culca pe lauri la nesfârșit. Pentru a insufla top-modelului S-Class un aer de modernitate, Mercedes a instalat o nouă grilă care integrează câte trei bare orizontale cromate duble, indiferent de versiunea de motorizare, acompaniată de prize de admisie mai generoase, decupate în partea inferioară a barei de protecție.

Tot noi sunt și farurile redesenate cu tehnologie LED MultiBeam, cu fază lungă permanentă și lumini diurne disimulate în trei benzi perfect paralele ce imită silueta unui bumerang. În partea din spate, Mercedes S-Class facelift afișează lumini LED repoziționate și un ornament cromat mai lat, încadrat de terminațiile cromate ale evacuării.

Dacă filmul publicat pe Youtube de WalkoArt reflectă fidel intențiile Mercedes, devine evident că, în realitate, toate aceste modificări îi imprimă noului S-Class un aer mai dinamic, în ton cu cerințele publicului din ce în ce mai tânăr al limuzinelor din segmentul de lux.

La interior se remarcă configurația cu ecrane duale, cu diagonala de 12,3 inch fiecare, găzduite acum sub o suprafață unitară din sticlă. În plus, cei aflați la bord pot controla sistemul Comand de generația 5.5 și prin intermediul gesturilor.

VEZI CE NOUTĂȚI ADUCE S-CLASS FACELIFT LA CAPITOLUL MOTORIZĂRI AICI