Cum arată noul logo Dacia pe modelele actuale

Dacia va aborda în curând o nouă identitate de marcă și asta se traduce prin noul logo și logotipuri diferite pentru denumirile de modele.

Dacia va trece anul viitor la noua siglă prezentată deja pe conceptul Bigster. Publicația franceză L’Argus, citată de Profit.ro, a publicat imagini cu modelele actuale updatate cu noul logo.

Noul logo Dacia va debuta anul viitor pe toată gama

Modelele Duster, Jogger, Logan și Stepway vor primi noul logo încadrat pe calandru, plus denumirea mărcii scrisă cu noul font pe hayon. Numele de model vor aborda aceeași grafică în stil militar. Sigla mărcii nu va mai fi afișată pe hayon, Dacia urmând să afișeze denumirea completă a mărcii.

Logo-ul, ce unește literele D și C așezate simetric, se va regăsi și pe volan, jante, afișajul multimedia și alte elemente de la interior. Aspectul geometric al logotipului creează impresia că succesiunea de litere care îl compun se află într-o mișcare specifică unui angrenaj mecanic. Noul logo inspiră robustețe și stabilitate, spune constructorul.

Noul logo și grafica specifică vor fi implementate anul viitor și de către dealerii mărcii Dacia. Concesionarii Dacia vor trece la culoarea verde kaki după ce până acum Dacia folosea albastrul drept culoarea de bază.

Via Profit.ro

Foto: L’Argus, Didier Ric

Adaugati comentariu