Cum arată noul Renault Megane RS, creditat cu peste 300 CP

Noul Renault Megane RS va fi lansat în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. Noua generație a îndrăgitului hot hatch de clasă compactă va avea cel puțin 300 CP.

Deși designul rămâne încă secret, primele teasere dezvăluie deja aripile evazate, tipice modelului, precum și forma noilor proiectoare de ceață LED, similară celei utilizate deja de Clio RS facelift.

Spatele va fi și el, în mare parte, identic cu cel al modelului de serie mare, principalul detaliu care trădează potențialul sportiv al noului Megane RS fiind difuzorul de aer ce integrează în centru terminația rectangulară, de dimensiuni apreciabile, a evacuării.

renault-megane-rs

Noul Renault Megane RS nu renunță la tradiția motoarelor supraalimentate, sub capota sa urmând să se regăsească un turbo cu patru cilindri complet nou, creditat cu cel puțin 300 CP. Tracțiunea va rămâne pe roțile din față, iar Renault va oferi în continuare o cutie manuală, spre deliciul plăcerii pure a pilotajului.

Modelul actual, bazat pe a trei generație Megane, dezvoltă 275 CP. Vechiul model a ieșit deja din producție, din septembrie 2016.

One thought on “Cum arată noul Renault Megane RS, creditat cu peste 300 CP

  1. Ce idiotenii fac inginerii francezi ,sa faca o teava de espament centrala la spate chiar pe mijloc ,cand toti fanii de audi,bmw ,mercedes etc vor sa fie doua tevi in spate la esapament !!!!!!!!!

Adaugati comentariu