Cum arată noul SUV Renault interzis românilor?

Renault Kwid (6)

Renault prezintă o nouă generație a SUV-ului la care românii pot doar să viseze. Renault KWID nu este disponibil în Europa. KWID nu ar avea rival aici. În India, are un preț de pornire care de 276.000 de rupii indiene, adică aproximativ 3.500 de euro.

Dacia Duster nu ar mai avea nicio șansă dacă Renault KWID s-ar comercializa în Europa. Cel mai bine vândut SUV mic de pe “Bătrânul continent”, Duster-ul construit la Mioveni nu ar putea ține pasul cu un SUV cu preț de pornire de 3.500 de euro. SUV-ul românesc poate fi comandat în versiune de bază cu 13.550 de euro, adică aproximativ 10.000 de euro mai mult.

Renault Kwid (1)

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Dacia cu apucături de Mercedes

Renault și-a echipat modelul rezervat pieței indiene cu faruri LED noi și i-a asigurat o gardă la sol mai mare, de 184 mm, mai mică totuși, decât a Duster-ului românesc. Mașina vine cu un bord în două culori, instrumentar de bord digital, ecran tacitl MediaNav Evolution de 8 inci și cameră de marșarier.

3 metri și 73 de centimetri măsoară micul Kwid. Duster are 4 metri și 34 de centimetri.

De la venirea sa pe lume, Renault KWID a fost un succes. Peste 300.000 de unități s-au vândut în patru ani. Triber, SUV-ul de numai 4 metri, produs tot în India pentru India, și disponibil cu șapte locuri și pus în mișcare de un motor din gama Dacia, îi calcă pe urme.

Renault Kwid (8)

Gama de motorizare include un propulsor 0.8 SCe, cuplat la o transmisie manuală cu 5 trepte, cu doar 54 de cai putere și un 1.0 SCe, disponibil și cu transmisie automată, care dezvoltă 68 de cai putere.

Constructorul francez deține acolo un centru de producție ultra-modern, un centru de tehnologie, două centre de design și un două de logistică, pentru a face față cererii pieței locale. În India, producătorul din Hexagon este cel mai popular producător european.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top