Cum îi ajută Volkswagen pe cei care vor să-și cumpere o mașină electrică?

Volkswagen wallbox masini electrice (2)

Cei care vor să-și cumpere o mașină electrică de la Volkswagen își pot lua și o stație de încărcare. Prețul de pornire este de 399 de euro. Este un pas important pentru constructorul care vrea să lanseze aproape 70 de mașini electrice în următorii zece ani.

Volkswagen le dă o mână de ajutor celor care vor să-și cumpere o mașină electrică. La pachet cu mașina, pentru un cost suplimentar, clienții pot comanda și un wallbox. Acesta poate fi folosit nu numai pentru noul ID.3, dezvăluit zilele acestea la Salonul Auto de la Frankfurt, ci și pentru alte vehicule cu emisii zero. Wallbox-ul oferă o capacitate de încărcare de până la 11 kW și încarcă de aproape cinci ori mai rapid ca o priză domestică obișnuită. Acest lucru înseamnă că un ID.3 cu bateria de 58 kWh poate fi încărcat în aproximativ 6 ore.

Volkswagen wallbox masini electrice (3)

Volkswagen estimează că, în viitorul apropiat, aproximativ jumătate dintre operațiunile de încărcare vor avea loc acasă.

Am văzut de aproape noul Volkswagen ID.3

Trei versiuni ale noului ID. Charger vor fi disponibile, iar principalele diferențe vizează funcțiile digitale de care dispun. Toate trei pot fi comandate online sau la dealerii Volkswagen începând cu luna noiembrie. Volkswagen va asigura instalarea și punerea în funcțiune a dispozitivului.

Versiunea de bază se numește simplu ID. Charger, costă 399 de euro și vine cu o capacitate de încărcare de 11 kWh. Are proporții compacte și robuste și asigură o operare sigură, simplă și eficientă.

Volkswagen wallbox masini electrice (1)

ID.Charger Connect este versiunea intermediară. Aceasta poate fi conectată la rețeaua domestică și la un smartphone, iar opțional, poate oferi și conexiune LTE. Astfel, posesorii de ID.Charger Connect pot urmări procesul de încărcare, pot gestiona procesul, îl pot coordona de la distanță și pot beneficia constant de update-uri. 599 de euro costă această versiune.

Cum arată noul logo Volkswagen?

ID.Charger Pro este wallbox-ul de top propus de Volkswagen și vine standard cu toate funcțiile digitale ale celorlalte două cu modul LTE și cu un dispozitiv de măsurare a costului exact pe kilowatt oră. Această versiune costă 849 de euro.

Adaugati comentariu