Cum se va numi prima Honda electrică? Informații oficiale

Premieră mondială la Geneva 2019: Honda E Prototype

Japonezii au decis. Prima Honda electrică va prelua numele prototipului prezentat acum două luni și se va numi Honda e. Constructorul nipon anunță și un nou sistem de propulsie pentru viitoarea generație Jazz.

Prototipul cu emisii zero a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva, cu mânere escamotabile și camera video în locul oglinzilor retrovizoare convenționale. Rămâne de văzut însă, dacă aceste elemente vor rămâne și la mașina în versiune de serie, care va fi dezvăluită în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Este primul model care va primi o platformă dedicată mașinilor electrice produse de companie și promite dinamica tipică modelelor brand-ului, susținută de un sistem de tracțiune integrală.

Honda e

Peste 22.000 de clienți numai din Europa și-au manifestat deja interesul în noul model. compania va deschide în curând listele de pre-comenzi.

Viitoarea generație Honda Jazz va fi disponibilă și cu sistem de propulsie hibrid, cu tehnologia Intelligent Mult-Mode Drive (i-MMD), dezvoltată de companie, disponibilă pe CR-V Hybrid și cunoscută deja, la nivel global, pentru eficiența și rafinamentul său. Noul Jazz va fi prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Tokyo.

Sunt abia primii pași făcuți în cadrul strategiei Electric Vision. Honda plănuiește să-și electrifice toate gamele de modele până în 2025.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top