Cum va arăta viitorul display 3D de la Jaguar Land Rover?

Jaguar Land Rover 2

Jaguar Land Rover lucrează la o inovație tehnologică, pe care o va implementa la bordul viitoarelor sale modele. Este vorba despre viitoarea generație de head-up display, care va reprezenta un pas înainte la capitolele divertisment și siguranță.

Casa britanică dezvoltă un head-up display tridimensional, care va fi capabil să proiecteze pe drumul din fața mașinii alerte referitoare la părăsirea benzii de circulație, la detectarea pericolelor și la navigație și chiar să ofere o vizibilitate mai bună la nevoie. Sistemul va lucra în combinație cu tehnologia de realitate augmentată pentru a spori percepția pe adâncime a imaginii.

Jaguar Land Rover

Jaguar le dă bani posesorilor de Tesla. Care este motivul?

Jaguar Land Rover susține că tehnologia este atât de avansată încât cei aflați la bord vor putea chiar să urmărească filme 3D proiectate pe bord, fără a fi nevoie de ecrane propriu-zise și nici de ochelari speciali, așa cum au nevoie cei care urmăresc o astfel de peliculă în sala de cinema.

Proiectul se află încă în faza de cercetare și este realizat în colaborare cu Universitatea din Cambridge. Acesta are ca scop crearea unei cabine personalizate pentru șofer și pentru pasageri. Jaguar investește sume mari în tehnologie de ultimă oră, după ce un parteneriat cu rivalul BMW îi va asigura tehnologia pentru mașinile electrice, dar și o platformă și motoare noi. Citește mai multe aici >>>

Adaugati comentariu