Jaguar le dă bani posesorilor de Tesla. Care este motivul?

jaguar-i-pace (19)

Cine are o Tesla, primește 3.000 de dolari de la Jaguar. Lucrurile sunt simple. Orice client american care deține un model al producătorului din Silicon Valley primește reducerea generoasă la achiziționarea unui Jaguar I-Pace.

Constructorul britanic a lansat programul de bonsuri „Tesla Concquest” („Cucerirea Tesla” și scade 3.000 de dolari din prețul de pornire al unui I-Pace pentru toți cei care au deja o Tesla în familie. Acest bonus poate fi combinat cu un discount oferit de dealer de până la 5000 de dolari, dar și cu bonusul oferit de stat de 7.000 de dolari, ceea face prețul SUV-ului electric cu 15.000 de dolari mai mic. În Statele Unite, un I-Pace pornește de la 69.500 de dolari, dar în urma reducerilor, aunge la 54.500 de dolari.

Ce înseamnă denumirile modelelor Tesla împreună?

Jaguar nu le impune proprietarilor de Tesla să renunțe la mașina pe care o au deja, ci doar cere dovada posesiei și a înmatriculării vehiculului pentru a oferi bonusul. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii septembrie.

Cât costă noul Mercedes-Benz EQC în România?

Englezii vor avea însă, viață grea în segmentul premium al automobilelor cu emisii zero. Audi E-Tron, pe care l-am testat și noi recent, și Mercedes-EQC au intrat deja în cursă, acolo unde este așteptat să ia startul și iX3 de la BMW. 1.522 de unități I-Pace a vândut Jaguar în Statele Unite în primele șapte luni ale anului, acum când rival pe piață este doar Model X. SUV-ul companiei lui Musk este ales în medie de aproximativ 1.000 de clienți lunar, excepție făcând luna iunie, când Tesla a livrat 2.725 de unități.

Ea e femeia care a încercat să pună benzină într-o Tesla

Adaugati comentariu