Cum va arăta viitorul Hyundai i10? Prima schiță de design

Hyundai i10

Hyundai i10 apare în prima schiță de design, înaintea prezentării oficiale programată pentru această toamnă. Desenul arată un mini stilizat, cu un look foarte îndrăzneț.

Mașina are o imagine agresivă, chiar dramatică. i10 primește o parte frontală nouă, care îi asigură un look “energic și agil”, spun sud-coreenii. O grilă nouă de mari dimensiuni include luminile de zi la extremități, dar și prize de aer angulare. Farurile copiază forma blocurilor optice ale celor mai recente modele, Kona și Tucson.

“Noul i10 are un design tânăr și dinamic, care iese în evidență în segmentul său”, spun cei de la Hyundai.

Hyundai i10

Constructorul sud-coreean trece în contul viitorului său model tehnologie de ultimă oră, cum ar fi Forward Collision-Avoidance Assist, cu un nou senzor radar, Driver Attention Warning și Lane Keep Assist în echiparea standard.

Lovitură pentru Salonul Auto de la Frankfurt – Lista absenților este tot mai lungă

Mașina va veni și cu noi funcții de conectivitate, permițând conexiune Apple CarPlay și Android Auto, dar și încărcare prin inducție a telefoanelor inteligente. i10 va primi și cameră pentru marșarier.

Mașina va fi prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt. Este de așteptat ca versiunea de serie să renunțe la elementele exagerate.

Adaugati comentariu