Cupa Dacia 2019 – Cine se aliniază la start?

Cupa Dacia - Iasi 2018 - 044

Cupa Dacia 2019 se pregătește de start. Pe grila de start se aliniază deja 16 echipaje. Premiile se ridică la 2000 de euro pentru primii cinci clasați la fiecare etapă. Douăsprezece Sandero și 4 Logan sunt deja înscrise în competiția monomarcă.

“Pe parte tehnică, modelul Sandero va avea o primă evoluție disponibilă începând cu a treia etapă din 2019, care cuprinde: program de gestiune electronică îmbunătățit, evoluție frâne, frână de mână hidraulică, diferențial autoblocant, intercooler cu water spray”, anunță organizatorul Cupei DACIA, George Grigorescu.

Ele alcătuiesc cel mai frumos echipaj din Cupa DACIA!

Toți cei 10 concurenți care vor puncta doar în clasamentul general sunt înscriși cu modele Sandero.

Cupa Dacia - Iasi 2018 - 046

Andrei Mitre, vicecampionul Cupei DACIA 2018, face echipă cu un nou copilot – Robert Maior. Echipajul alcătuit din Dragoș Popa/Sorin Colceriu, care a încheiat competiția pe poziția a 3-a, îi amenință cu un duel bară la bară.

Singurul echipaj feminin de anul trecut din Campionatul Național de Raliuri, Cristiana Oprea/Diana Hațegan, va lua startul în primul raliu din 2019.

Așa arătau mașinile din Cupa DACIA în 2015!

Pe lista debutanților, își trec numele Dan Mândruț/Paul Pîrvan, cei care și anul acesta vor face schimb de locuri pilot-copilot la câteva etape, dar și pilotul Florian Popescu, alături de copilotul Alexandru Gheondea.

Cupa Dacia - Arad 2018 - 128

La volanul unui Logan, vine în Cupa Dacia și unul dintre cei doi frați Dumitrescu, Silviu, sosiți direct din Campionatul Național de Viteză în Coastă, o competiție cu o tradiție preluată din tata-n fiu în familia Dumitrescu.

După trei etape la bordul unui Logan, în afara Cupei, echipajul Vlad Răducanu/Laurențiu Mandu trece pe Sandero, cu care speră să încheie un sezon complet în Cupa DACIA 2019.

Patru puncte se acordă pentru fiecare participare.

Lista echipajelor înscrise în Cupa DACIA 2019, înainte de prima etapă:

 1. Mitre/R. Maior
 2. Popa/S. Colceriu
 3. Oprea/D. Hațegan
 4. Sugar/V. Colceriu
 5. Procopiu/ M. Stanciu
 6. Albuț/C. Bala
 7. Gheorghiu/A. Pintilii
 8. Zaharia/D. Plugaru
 9. Rusciuga/C. Vârban
 10. Radu Luca/TBA

 

Debutanți

 1. Răducanu/L. Mandu
 2. Balea/M. Luncan
 3. Dumitrescu/M. Vieriu
 4. Mândruț/P.Pîrvan
 5. Popescu/A. Gheondea
 6. Luca/M. Căpeț

Foto: RallyZoom.ro și ABimages.

 

Adaugati comentariu