Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2021- Program

Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea 2021, a treia etapă a Campionatului Național de Îndemanare Auto și a Campionatului Național de Super Slalom. Clasamentul Open – mașini electrice vs. mașini cu combustie internă.

După o pauză de un an (din cauza restricțiilor pandemice), spectacolul auto revine la Râmnicu Vâlcea, într-o nouă formulă, cu două Campionate – echilibrate și dinamice, dedicate atât debutanților cât și celor experimentați.

Participare internațională

Se anunță un număr impresionant de participanți, din țară și străinătate, foarte mulți juniori (cu vârsta țntre 8 și 18 ani), mai multe grupe, inclusiv cea de mașini electrice.

Sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), GT Auto Club Sportiv, alături de gazdele și partenerii organizatorici, Shopping City Râmnicu Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea, se va derula în perioada 19-20 iunie a.c., Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea, etapa a III-a de îndemânare auto, din cadrul Campionatului Național de Îndemanare Auto (CNIA) și al Campionatului Național de Super Slalom (CNSS).

Stefanos Ladopoulos

În cele două zile ale evenimentului vom începe cu CNIA, urmat de CNSS, fiecare cu clasamentul său, atât în antrenamente cât și în manșele de concurs.

În ambele Campionate lista înscrierilor, detalii despre Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea și clasament sunt afișate online pe: www.gtautoclub.ro

https://cnia.gtautoclub.ro/etapa/ramnicu-valcea/ (CNIA)

https://cnss.gtautoclub.ro/etapa/ramnicu-valcea/ (CNSS)

Frații Oancea- lederii clasdamentelor

Până în acest moment în clasamentul Open al CNIA, primele două locuri sunt dominate de frații Oancea din Galați, locul 1 revenindu-i lui George-Traian, locul 2 lui Cristian-Ioan, iar locul 3 lui Răzvan Despa din Giurgiu.

La Juniori lupta este foarte strânsă, cea mai numeroasă participare din ultimii 10 ani, locul 1 la Juniori 1 (8-11 ani) fiind  ocupat de bucureșteanul Bogdan Sălcudean, iar la Juniori 2 (11-14 ani) de bucureșteanul Teodor-Matei Morăruș.

Teodor-Matei Morăruș

Lupte strânse la OPEN și la Electrice

În clasamentul Open al CNSS, lupta este foarte strânsă între cele mai puternice mașini ale Campionatului, cele cu propulsie electrică și cele cu combustie internă.

După primele două etape (București și Brăila), pe prima poziție se află bucureșteanul Vlad Soare cu Toyota MR2 (cu un total de 35 de puncte), cel care a caștigat prima etapă, urmat pe cea de-a doua poziție de bucureșteanul Ciprian Cherciu cu Tesla Model 3 Stealth (cu un total de 23 puncte), poziția a treia revenindu-I lui  Marius Voicu, tot din București cu VW Golf 6R.

Piloții ucrainieni vin cu Tesla Model 3

De remarcat că piloții din Ucraina vin cu Tesla Model 3, din ce în ce mai bine pregătiți, Sergey Velchev fiind cel care a obținut locul 1 în cea de-a doua etapă, Trofeul Brăila 2021.

Așadar, se anunță o luptă foarte strânsă și spectaculoasă la Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea, în cele două Campionate, cel de Îndemânare Auto și cel de Super Slalom.

Cupa Shopping City Râmnicu Vâlcea- PROGRAM

Evenimentul se va desfășura în zona dintre Shopping City Râmnicu Vâlcea și râul Olt, pe parcursul a două zile, astfel:

– sâmătă 19 iunie, între orele 14:00-20:00, antrenamente

– duminică 20 iunie: – 10:30, startul în manșa de antrenament

– 12:45, startul în manșa nr. 1 de concurs

– 15:00, startul în manșa nr. 2 de concurs

– 18:50, festivitatea de premiere

Transmisii LIVE pe Facebook

Evenimentul va fi comentat de Ștef Raita, în ziua de duminică începând cu ora 10:30 și poate fi vizualizat online pe pagina de Facebook a FRAS.

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Metabond, Tegee International, Omega Motorsport, Repsol, vinuri spumante Angelli.

Piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone-Vianor și încărcare prin panouri solare pentru mașinile electrice asigurată de Victron Energy.

 

Piloții ucraineni schimbă ierarhia clasamentului CNSS

Debut în forță al celor două campionate, Îndemanare Auto (CNIA) și Super Slalom (CNSS) 2021

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top