Cupra Ateca facelift: modificări de design și update tehnic pentru performantul SUV spaniol

Versiunea performantă Cupra Ateca oferită de Seat a primit un facelift ce aduce schimbări optice și un update tehnic.

Divizia de performanță Cupra a prezentat primele imagini cu modelul Ateca facelift în versiunea de top de 300 CP. Cupra Ateca facelift adoptă o serie de modificări optice ce au debutat pe Seat Ateca facelift lansat acum câteva zile.

Cupra Ateca vine acum echipat în standard cu faruri LED, spoiler față redesenat și o serie de elemente personalizate diferite. Carcasele exterioare pentru oglinzi și rama grilei frontale sunt acum din aluminiu. De asemenea, Cupra Ateca primește și sistem de eșapament Akrapovic cu patru evacuări finale și jante de 19 inch.

Clienții pot alege din șase nuanțe pentru caroserie: Energy Blue, Dark Camouflage, Velvet Red, Rhodium Grey, Reflex Silver și Nevada White.

Update-ul tehnic al modelului Cupra Ateca este completat de un volan nou cu buton pentru pornirea motorului integrat. Scaunele sport sunt oferite standard. Modelul performant primește și un display central nou de 9.2 inch și un sistem de infortainment cu asistent virtual.

La capitolul motorizare, Cupra Ateca folosește motorul pe benzină 2.0 TSI ce oferă 300 CP și 400 Nm. Puterea este transmisă către ambele punți prin intermediul sistemului de tracțiune integrală 4Drive și cutiei de viteze automate cu șapte trepte.

Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 4.9 secunde.

Seat Tarraco – prețuri în România

Via Seat

Adaugati comentariu