Seat Ateca facelift: informații și fotografii oficiale

Anunțat de un teaser publicat săptămâna trecută, Seat a dezvăluit toate detaliile despre versiunea cu facelift a modelului Ateca.

Popularul SUV Seat Ateca a primit un facelift optic, o serie de tehnologii noi și o gamă împrospătată de propulsoare. Ateca are deja patru ani pe piață, fiind lansat în 2016. A devenit unul dintre cele mai bine vândute modele ale producătorului spaniol, cu peste 300.000 de unități comercializate.

Versiunea cu facelift a modelului Ateca primește spoilere față și spate redesenate, ce au dus la o lungime totală mărită cu 18 mm. Blocurile optice LED au acum o formă nouă și înglobează luminile de zi, iar în spate Ateca folosește acum stopuri LED cu semnalizatoare dinamice pentru echipările de top FR și Xperience.

Ateca are acum și un nou logo, similar cu cel folosit și de noul model Leon. Sunt disponibile și culori noi pentru caroserie, iar nivelul de echipare Experience va aduce și protecții suplimentare pentru un look mai robust.

La interior, Ateca are acum planșa de bord digitală de 10.25 inch plus un sistem infotainment upgradat. Display-ul central poate varia între 8.25 și 9.25 inch în funcție de nivelul de echipare. Calitatea materialelor a fost crescută, iar fețele de portieră au acum un design nou.

În gama de motorizări au fost făcute o serie de modificări prin includerea unui motor 1.0 TSI cu trei cilindri de 110 CP. Propulsorul 1.5 TSI de 150 CP poate fi asociat cu cutie manuală cu șase trepte sau transmisie automată DSG. Versiunea de top folosește motorul 2.0 TSI de 190 CP, cutie de viteze DSG și sistem de tracțiune integrală 4Drive.

Există și motorizări TDI de 2.0 litri cu puteri ce variază între 115 și 150 CP. Seat nu are încă motorizări hybrid în gama modelului Ateca.

Top 15 cele mai ieftine SUV-uri și crossovere 4×4 din România

Test drive – Seat Ateca 2.0 TDI

via seat

Adaugati comentariu