Prima imagine teaser pentru Seat Ateca facelift

Seat a publicat un scurt clip video în care confirmă faptul că SUV-ul Ateca va primi un update optic.

Noul Seat Ateca facelift va fi prezentat oficial pe 15 iunie, iar în prima imagine oficială prezentată se poate observa partea din spate. Sunt vizibile modificări ale stopurilor, care folosesc acum semnalizări dinamice și un nou logo cu grafia folosită și de noul Leon.

Nu există prea multe detalii despre faceliftul modelului Ateca, Seat spunând doar că ca fi un refresh semnificativ pentru SUV-ul spaniol. Modificările au fost operate atât la exterior cât și la interior, unde sistemele de siguranță și conectivitatea au fost îmbunătățite.

Gama de motorizări va fi și ea împrospătată și este posibilă să vedem și o versiune plug-in hybrid ce va folosi motorul 1.4 turbo, baterie de 13 kWh și motor electric pentru un total de 204 CP.

Seat Ateca a fost primul SUV din istoria mărcii spaniole și a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din 2016. Modelul este strâns înrudit cu alte SUV-uri din grupul VW ca Skoda Kodiaq sau Volkswagen Tiguan.

Ateca dispune și de o versiune performantă dezvoltată sub marca Cupra. Aceasta folosește motorul 2.0 TSI în versiune de 300 CP ce îi permite să accelereze de la 0 la 100 km/oră în 5.4 secunde.

Test drive Seat Ateca 2.0 TDI 4Drive DSG7

via Autocar

Adaugati comentariu