Cupra Formentor primește 370 CP în varianta ABT Sportsline

cupra-formentor-ABT-9-autoexpert.ro

Tunerul german ABT Sportsline s-a ocupat și de cel mai nou model al mărcii spaniole Seat: Cupra Formentor.

În urmă modificările aduse performantului SUV Cupra Formentor, ABT a mărit puterea motorului 2.0 TSI de la 310 la 370 CP.

Cupra Formentor ABT Sportsline

Modificările aduse de ABT constau într-o nouă unitate de control pentru motor ce reușește să aducă cei 60 CP și 50 Nm în plus. Sprintul de la 0 la 100 km/oră se face acum în 4.6 secunde, în loc de 4.9 secunde. Așa cum subliniază și ABT Sportsline, accelerația este aproape la fel de rapidă ca cea a unui Porsche 718 Boxster GTS.

cupra-formentor-ABT-8-autoexpert.ro

Tunerul german oferă și un sistem de evacuare special cu evacuări finale finisate în negru mat. Pentru suspensie, ABT oferă arcuri noi care scad garda la sol cu 35 mm, iar jantele pot fi alese din gama oferită de tuner cu dimensiuni de 19 sau 20 inch.

cupra-formentor-ABT-4-autoexpert.ro

ABT și Cupra au format un parteneriat pentru crearea unei echipe ce va participa în sezonul inaugural al formulei Extreme E. Noul campionat va fi dedicat vehiculelor de teren electrice, iar pentru echipa ABT Cupra va concura suedezul Mattias Ekstrom, un nume cu greutate din lumea DTM-ului. Ekstom a participat chiar și la dezvoltarea ținutei de drum pentru modelul de stradă Cupra Formentor.

Audi RS7 ABT Sportsline

Via ABT

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top