Cutie de viteze manuală cu șapte trepte pentru Porsche 911 Carrera S

Porsche oferă acum posibilitatea optării pentru cutie de viteze manuală cu șapte trepte pentru noul model 911 Carrera S.

O dată cu lansarea noii generații Porsche 911 (992), clienții au putut alege noul model doar în varianta cu cutie de viteze automată. Porsche a introdus apoi și cutia manuală cu șapte trepte pentru generația 992, dar pentru început doar pentru piața nord-americană.

De astăzi, clienții care doresc pot opta pentru versiunea cu cutie de viteze manuală și pe piața europeană. Noul tip de transmisie este disponibilă fără costuri suplimentare pe modelele 911 Carrera S, Carrera 4S, Carrera S Cabrio și Carrera 4S Cabrio.

Astfel, transmisia manuală cu șapte trepte este asociată cu motorul boxer turbo cu șase cilindri de 3.0 litri și 450 CP. Transmisia manuală este însoțită și de pachetul Sport Chrono, astfel că accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 4.2 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 308 km/oră.

Porsche mai anunță o serie de echipamente ce sunt acum disponibile și pe modelul 911 Carrera S: indicator de temperatură pentru anvelope și sistem rev-match pentru transmisia manuală, ce permite sincronizarea automată a turației la retrogradările de treaptă.

911 mai primește și sistemul InnoDrive ce folosește date de la navigație pentru a adapta viteza atunci când se rulează cu pilotul automat cuplat, precum și funcția SmartLift ce permite ridicarea automată a părții frontale a mașinii.

Porsche 911 Syberia RS

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top